Terug naar model

Elke dag begin ik mijn werkdag met tekenen naar levend model. Het model legt zich klaar en ik ga aan de slag. Als het model even weg moet, duwt hij met zijn twee voorpoten tegelijk het schuifraam en het vliegenraam open en gaat naar buiten. Een frisse neus halen. Soms loop ik hem achterna de tuin in. Als het model lang wegblijft teken ik geduldig bomen, struiken, bloemen, sokken of toevallige voorbijgangers. In die volgorde.

Soms legt het model zich aan mijn voeten. Terwijl ik hem teken, vraagt hij om een massage met mijn tenen.


Tuur005

Tuur004

Tuur003

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>