De drukte voorbij

De voorbije maand was druk. Na deze hectische en tegelijk ook boeiende maand verdwijn ik in alle stilte. Ik neem me voor om weer zoveel mogelijk bezig te zijn met dat wat ik het allerliefste doe. Tekenen en schrijven, op café, in tuinhuis, boomhut, kelder of zolder. In het huis van vrienden of tussen de bomen in het park. Wellicht het vaakst in mijn atelier. Ik plan om daar de eerste maanden niet uit te komen.

Ik heb wel een aantal richtpunten. Een volgend boek. Een reeks lezingen en workshops in het najaar en ook volgend voorjaar tijdens de jeugdboekenweek. Misschien komt er een volgende editie van Kinderboekendag.

Waar ik zeker en vast naar terugkeer, is die ene stad in Italië. Ik tel geduldig af. Nog 339 dagen.

DSC_0146

Tot slot. Het was fijn vertoeven hier. Met deze foto van op Kinderboekendag wuif ik jullie graag uit. Met Toon en Siska op weg van de ene naar de andere boekhandel, ergens in Mechelen.

Foto: Hedwig de Ceulener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>