De KJV-nominatielezer (6) : lezen, lezen, lezen

Nominatielezen bestaat voor een klein deel uit selecteren, voor een klein deel uit communicatie met de andere nominatielezers, maar het bestaat toch vooral uit lezen. Uiteraard!

Met elkaar lezen we ruim 100 boeken per jaar, voor de KJV-groepen 3 en 4 samen. We krijgen daarbij soms ook hulp van de nominatielezers buitenland voor de andere groepen, die hun leeservaringen met de boeken voor onze groepen met ons delen. Net zoals wij soms boeken voor de andere groepen tippen.

Ergens rond oktober maken we de tussenbalans op. We sturen voor elke leeftijdsgroep een top-5 op met de beste boeken van het jaar die we tot dan toe gelezen hebben. Dat geeft een aardig beeld van de voorkeuren van de andere nominatielezers, maar levert zelden verrassingen op. Onze favorieten hebben staan al bij elkaar in het gedeelde document op internet.

En zo lezen we door en door, tot en met januari van het volgende jaar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>