Afscheid

Het is m’n laatste dag op dit blog. Vandaag sluit ik een rijk gevulde maand af waarin mijn vierde boek verscheen, waarin ik het heb aangedurfd om ook een schetsboek te publiceren, waarin ik de laatste hand heb gelegd aan m’n eerste tentoonstelling die binnenkort de deuren opent en waarin ik, toevallig, m’n voorlopig laatste dansles volgde.

Nu wacht alleen de stilte op me. De stilte van een nieuw boek, de stilte van enkele bijzondere projecten waaraan ik dit jaar mag meewerken.

Ik hoop dat u wat gehad hebt aan de kleine gedachtensnippers die ik hier afgelopen maand rondstrooide. Er komen er geregeld bij op mijn eigen blog, voel u vrij om er af en toe eens een kijkje te nemen.

Warme groet,
Kristof

Afgelopen maand hier geblogd:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>